Apartamente Noi de Vanzare zona Vitan - Hils Splaiul Independentei

Detalii generale Apartamente Noi de Vanzare zona Vitan - Hils Splaiul Independentei

Apartamente Noi de Vanzare zona Vitan - Hils Splaiul Independentei

NOU !!!

VINDEM SI IN "RATE LA DEZVOLTATOR" CU

AVANS DE MINIM 30% SI DIFERENTA ESALONATA PE MAXIM 12 ANI.

 

Valoarea ratelor este cuprinsa intre 380 si 570 euro, in functie de tipul de apartament achizitionat.

 

HILS PALLADY se bucură de o locație confortabilă, aflându-se în vecinătatea principalelor zone de interes, precum Auchan Vitan, Decathlon Pallady, Jumbo Pallady, World Class Titan, Centrul Sportiv Apollo dar și numeroase școli și grădinițe.

 

Proiectul Rezidențial HILS Splai cuprinde 111 apartamente Splai, împărțite în mai multe variante de compartimentare.

Un mare atu al acestui complex este reprezentat de diversitatea apartamentelor si a compartimentarilor, blocul avand studiouri, apartamente noi de 2 camere, apartamente noi de 3 camere cu gradina. Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea "Pret si plan" - O MARE PARTE A APARTAMENTELOR SUNT VANDUTE SI DATE IN FOLOSINTA.

Toate apartamentele se predau la cheie: cu gresie, faianta, parchet, centrala proprie, radiatoare, tamplarie PVC, dar mai multe detalii despre apartamente si blocuri puteti gasi in sectiunea "Detalii Tehnice"

Zona este in continua dezvoltare, Splaiul Independentei este un bulevard renovat, cu 3 benzi pe sens. Centru comercial Vitantis este situat la 5 minute de mers cu masina.

Va asteptam la VIZIONARE!

 

NOTA :

1. COMISION O%

2. PRETURILE NU INCLUD TVA.

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET.  

   

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

Contact Departament Creditare: 0741.08.53.08 contact@hogas.ro

 

 

<table class="border-bottom border-secondary increase-apartment-details w-100 mb-4" style="border-collapse: collapse; width: 441.25px; color: rgb(23, 35, 57); font-family: Lora, -apple-system, BlinkMacSystemFont, " segoe="" ui",="" roboto,="" "helvetica="" neue",="" arial,="" "noto="" sans",="" sans-serif,="" "apple="" color="" emoji",="" "segoe="" ui="" symbol",="" emoji";="" font-size:="" 16px;="" border-bottom-style:="" solid="" !important;="" border-color:="" rgb(23,="" 35,="" 57)="" margin-bottom:="" 1.5rem="" !important;"="">
Loc de parcare teran 5.900 € + TVA

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri