Case Evo Residence

Case Noi Bragadiru - EVO RESIDENCE

Detalii generale Case Noi Bragadiru - EVO RESIDENCE

Case Noi Bragadiru - EVO RESIDENCE

IMOBILUL ESTE VANDUT COMPLET.    

ACELASI DEZVOLTATOR A INCEPUT CONSTRUCTIA CELEI DE A TREIA FAZE A EVO RESIDENCE, VARIANTA V44

       (click aici pentru vizualizarea noului imobil).

 

 

În acest moment, METROREX efectueazã studii de prefezabilitate pentru demararea urmatoarei magistrale de metrou BRAGADIRU - VOLUNTARI.

 

A.  STADIU DISPONIBILITÃȚI :

Primele 2 (douã) locuințe sunt finalizate și vor fi predate clienților care le-au achiziționat, complet finisate, în termen de douã luni.  (vezi foto stadiu real - click aici)

Urmatoarele locuințe vor fi construite pe principiul "caselor verzi" iar stadiul lor poate fi vizualizat accesand link-ul : , http://www.apartamente-case-bucuresti.ro/case-noi-bucuresti----bragadiru---evo-residence-1-117#page_up

     

B.  OFERTA LUNII MARTIE :   12000 EURO REDUCER

5000 EURO Reducere pentru un avans de 30%   +  7000 EURO Reducere pentru achiziția la gri  (vezi mai jos lista finisajelor) = 12000 EURO   

C.  DESCRIERE GENERALÃ :

Conceptul EVO RESIDENCE - Proiect Pilot, presupune construcția a douã case lipite la calcan și este situat in Bragadiru pe strada Plevnei, în imediata apropiere a Autogãrii Alexandria. Zona beneficiaza de alimentare cu energie electricã și gaz metan. Lucrãrile de alimentare cu apã curentã și canalizare se vor executa in orasul Bragadiru pânã la finalul anului 2013. Pânã la acel moment, un puț de mare adâncime va asigura aliementare cu apa curentã iar evacuarea apelor reziduale se va face prin intermediul unor microstații de  epurare individuale (pentru fiecare casã).

Construcția din cãrãmidã va avea regim de inalțime P+1. Podul va fi suficient de înalt astfel încat sa fie posibilã amenajarea unui spațiu de recreere iluminat cu ferestre aplicate în acoperiș. 

Terenul aferent fiecarei case este de 225 mp iar amprenta va fi de 50 mp. Curtea ramasã va fi de 175 mp.

 
Fiecare locuințã este compusã din :
 
PARTER : living, bucatarie, dining si baie de servici 
ETAJ : 2(douã) dormitoare (fiecare cu propriul dresing) si o baie comunã.
POD : suficient de spațios pentru a amenaja un spațiu de recreere sau chiar 2 dormitoare, 1 baie si 1 spațiu de depozitare generos (nu se vor monta ferestrele de acoperiș).
 
Astfel, vei avea 4 dormitoare la preț de 2.
 
 
NOTA :
 
1. COMISION 0%
2. PREȚURILE INCLUD TVA
3. SE OFERÃ REDUCERI PENTRU CLIENȚII CARE OFERÃ UN AVANS DE MINIM 30%
4. BUGETUL ALOCAT FINISAJELOR,  ce include achiziția Materialelor si Manoperã pentru gresie, faianța, parchet, uși interior (4 buc), ușa intrare, aparate electrice, centralã și caloriferele, obiectele sanitare in bãi, instalația de alimentare, încalzire si evacuare, balustradã casa scãrii si balcoane si var lavabil, ESTE DE 7000  (șapte mii) EURO.
                   

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri