APARTAMENTE SI CASE DE VANZARE ZONA VITAN - TREND RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE SI CASE DE VANZARE ZONA VITAN - TREND RESIDENCE

APARTAMENTE SI CASE DE VANZARE ZONA VITAN - TREND RESIDENCE

 

APARTAMENTE CU 2 SI 3 CAMERE, VILE INTELIGENT COMPARTIMENTATE LA PRETURI FOARTE ACCESIBILE (aici lista de preturi )

 

VILLA SMARALD este dovada că a avea o casă pe pământ nu presupune investiÅ£ii financiare copleÅŸitoare – iată deci o casă proporÅ£ionată eficient ÅŸi practic, care respectă algoritmul raportului preÅ£ – calitate.

Parterul casei dispune de o bucătărie modernă – varianta open space, living, dining ÅŸi baie, dar ÅŸi de un hol spaÅ£ios pentru primirea oaspeÅ£ilor.

Etajul vilei oferă 2 camere generoase a căror destinaţie poate alterna de la dormitor la birou sau orice altă variantă de amenajare potrivită stilului dumneavoastră de viaţă, precum şi o baie.

Pentru a completa imaginea de opÅ£iune ideală, trebuie menÅ£ionată grădina casei în care vă veÅ£i relaxa ÅŸi încărca cu energie pentru fiecare nouă zi ce vă stă în faţă ÅŸi o mansardă ce poate fi amenajată ulterior în ton cu necesităţile tale. Aici ai dispoziÅ£ie tot ceea ce este necesar pentru confortul tău!

 

VILLA RUBIN, superlativul conceptului Trend Residence oferă cele mai noi tendinÅ£e în materie de amenajare ÅŸi proporÅ£ionare a casei tale. Mansarda poate fi amenajată ulterior în ton cu necesităţile tale, iar grădina casei este un paradis în miniatură, în care tu ÅŸi familia ta vă veÅ£i simÅ£i în fiecare zi ca într-o vacanţă… ÅŸi totuÅŸi, în fiecare zi acasă!

 

Este situat la 6 km de Mall Vitan (10 minute cu masina). Traseul parcurge Splaiul Independetei, catre Autostrada Soarelui. Din punct de vedere administrativ ansamblul apartine de localitatea Popesti-Leordeni, judetul Ilfov. 

 

  Beneficiaza de :

  1. transport in comun (RATB : Linia 223 si Microbus pe ruta Confort City - Mall Vitan).

  2. supermarketuri si hypermarketuri in apropiere (Mall Vitan, Vitantis Shoping Center, Carrefour, Real, Minimarket in cartier etc).

  3. Gradinita si Scoala particulara in ansamblu si de stat in sectoarele invecinate ale Bucurestiului.

  4. Spatiu de joaca pentru copii.

 

   NOTA :

   1. COMISION O%

   2. PRETURILE INCLUD TVA

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri