Case de Lux in Bucuresti - Vanzare sau Inchiriere

Detalii generale Case de Lux in Bucuresti - Vanzare sau Inchiriere

Case de Lux in Bucuresti - Vanzare sau Inchiriere

 

Pagina Case de Lux in Bucuresti cuprinde prezentarea principalelor imobile, situate in zona centrala a Bucurestiului, a caror spatii se incadreaza in lista cerintelor marilor companii nationale si multinationale ce activeaza pe piata din Romania. 

Imobilele sunt renovate si pregatite pentru a le oferi viitorilor chiriasi / proprietari cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor specifice (birouri, restaurante, galerii de arta, case de moda, agentii de turism, companii de consultanta s.a.m.d.) 

 

Lista imobilelor :

C1. Incadrat in zona protejata. Este situata la 300 de metri de Piata Victoriei. Construita in anul 1898, casa a fost complet renovata in anul 2014, atat la interior cat si la exterior (s-a refacut inclusiv termoizolarea acoperisului). Suprafata totala construita este de 650 mp (amprenta de 175 mp) iar aria utila totala de 470 mp (subsol, parter, mezanin, etaj, mansarda si pod). Curtea este impartita in doua zone : una de 100 mp  care permite parcarea a trei autoturisme si cea de a doua zona in care se poate amenaja un spatiu pentru fumatori.

       Imobilul, disponibil atat pentru Inchiriere cat si pentru Vanzare - vezi aici pret si plan , este ideal pentru : Agentii de Turism, Companii de Consultanta, Companii de Asigurari. 

       Va invitam sa ne transmiteti solicitarile dumneavoastra prin formularul de la pagina Contact sau ne puteti contacta telefonic la numarul afisat pe aceeasi pagina.

       

 

C2. 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri