Apartament Nou la Piata Progresul - Soseaua Giurgiului

Detalii generale Apartament Nou la Piata Progresul - Soseaua Giurgiului

Apartament Nou la Piata Progresul - Soseaua Giurgiului

IMOBIL VANDUT 

Apartamentul disponibil se situeaza intr-un imobil cochet ce a fost edificat in 2008, amplasat in zona BRANCOVEANU - STOIAN MILITARU, cu acces facil in SOSEAUA OLTENITEI, SOSEAUA GIURGIULUI si la PIATA PROGRESUL.

Se afla la etajul 3 din cele 4 ale imobilului si se compune din 3 camere, cu bucatarie intens vitrata, ce ramane mobilata si utilata, precum si 2 bai, de asemenea echipate - una cu cabina de dus si cealalta cu cada noua. Intrucat sufrageria are o suprafata foarte generoasa de 45,15 mp, in orice moment se poate compartimenta, fara prea mari eforturi, in living-room, respectiv dining-room, prin adaugarea unui perete, eventual din sticla, pentru a nu obstructiona lumina, devenind astfel un apartament cu 4 camere. Exista si o veranda inchisa, accesata din sufragerie. Dormitoarele sunt spatioase, avand suprafete de 14,36 mp, respectiv 12,76 mp.

Imobilul are doar 5 apartamente, cate unul la fiecare nivel, parterul avand acces separat din strada, iar etajele pe o intrare laterala cu scara interioara placata cu travertin si balustrade din otel. Curtea din spate este in folosinta comuna si poate servi ca si spatiu de relaxare locatarilor. 

Ca si dotari, se pot enumera: centrala termica proprie, sistem de climatizare, pardoseli cu gresie si parchet, videointerfon, izolatie termica exterioara cu polistiren, tamplarie cu geam termopan, usa metalica, usi interioare de o foarte buna calitate marca Alpa Prest, cu furnir din lemn natural.  

Apartamentul este disponibil imediat, complet functional, intabulat. Pretul vanzarii este de 119.999 euro, nepurtator de TVA, intrucat se vinde de catre persoana fizica.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri