APARTAMENTE NOI DE LUX - NORD BANEASA AVIATIEI - 49 GAFENCU RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE NOI DE LUX - NORD BANEASA AVIATIEI - 49 GAFENCU RESIDENCE

APARTAMENTE NOI DE LUX   - NORD  BANEASA AVIATIEI  -  49 GAFENCU RESIDENCE
 
 
                                  -  Planurile si Lista Preturilor Apartamentelor de la Etajele 9, 10 si 11
                                  -  Suprafetele si Preturile chiriilor pentru Spatiile situate la parterul imobilului 
 
 
 
Situat la numai 100 de m de parcul Herastrau, 49 Gafencu este cel mai exclusivist concept rezidential din Romania , un landmark pentru zona de Nord a Bucurestiului.
 
49 Gafencu are o suprafata totala construita de 35.000 mp, dispusa pe 2 niveluri subterane, parter si 12 etaje grupate in trei mari sectiuni suprapuse si rerase in partea superioara, astfel incat sa se poata realiza spatiu suficient pentru terasele generoase ale apartamentelor cu 5, 6 si 8 camere.
 
Avand 97 apartamente de lux cu 2, 3, 4, 5, 6 si 8 camere , 192 locuri de parcare pentru rezidenti si 25 locuri de parcare pentru vizitatori, 49 Gafencu ofera exclusiv rezidentilor acces la urmatoarele servicii: lobby cu zona de asteptare pentru vizitatori, concierge, fitness, spa, piscina indoor, loc de joaca
pentru copii.
 
Galeria Comerciala, cu o suprafata de 1.350 mp, este dispusa la parter. Va fi alocata urmatoarelor servicii: banca, beauty salon, curatatorie haine si croitorie, farmacie, wine & cigar boutique, birouri clasa A.
 
49 Gafencu se ridica la standardele locuintelor de lux din marile capitale ale lumii, afirmandu-se prin arhitectura si design, devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti.
 
Este echivalentul unui hotel de 5*, prin serviciile concepute, si, pentru ca emotia vacantei sa prinda viata in fiecare zi pentru cei ce aleg sa-si cumpere aici apartamentul mult dorit, la sosire puteti beneficia de serviciile unui valet-parking;
 
Receptia, ce impresioneaza prin design-ul deosebit si materialele naturale folosite, vine in intampinarea cererilor dumneavoastra si va pune la dispozitie serviciile premium ale unui concierge, menite sa rezolve orice solicitare, incepand cu rezervari la restaurante, acces VIP, situatii de urgenta, administrare ansamblu rezidential si alte posibile cereri. Bucuria si relaxarea de a fi acasa va vor invalui odata ce veti ajunge la etajul 1, avand posibilitatea de a alege intre piscina indoor,
SPA, sala fitness, in timp ce copiii se pot juca in siguranta in spatiul special amenajat pentru ei.
 
Prin colaborarea cu proiectantul Popp&Asociatii, 49 Gafencu a dezvoltat o structura de rezistenta unica
in piata rezidentiala, ce garanteaza calitatea ridicata a constructiei si ofera siguranta(vezi aici Detaliile Tehnice) 
 
 
 
NOTA :
 
1. OFERTELE SPECIALE SUNT LIMITATE !!!  - vezi aici lista disponibilitatilor
 
2. PRETURILE NU CONTIN TVA (la pretul afisat se adauga TVA 19% ; se plateste doar pretul afisat in situatia achizitiei pe firma platitoare de TVA (se aplica taxarea inversa))
 
2. PRETUL UNUI LOC DE PARCARE SUBTERAN ESTE DE  35000 euro (-1) sau 30000 euro (-2)   +  TVA
 
3. PRETUL UNUI LOC DE PARCARE SUPRATERAN ESTE DE
 
4. COMISION 0 %
 
 
IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.
 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri