Apartamente Noi Floreasca - Verdi Residence

Detalii generale Apartamente Noi Floreasca - Verdi Residence

Apartamente Noi Floreasca - Verdi Residence

VERDI RESIDENCE este ansamblul rezidential din zona Floreasca a carui constructie a inceput in 2014 si va fi dat in folosinta la finalul acestui an.

 

Este compus din 17 garsoniere si 22 de apartamente de 2 camere, semidecomandate.

Apartamentele de la parter si de la ultimul etaj beneficiaza de terase generoase ce pot fi amenajate ca spatii de relaxare pentru intreaga familie.

 

Amplasamentul a fost ales cu atentie pentru ca beneficiarii locuintelor sa se bucure de liniste si de frumusetea zonelor verzi din imediata apropiere dar si de un acces rapid la principalele zone de interes din zona de nord a capitalei (gradinite, scoli si unitati sanitare de stat si private, Centrele de afaceri din zona Floreasca si Pipera, Centrul Comercial Promenada Mall si de tip Hypermarket (Kaufland, Billa) si Liniille de transport urban rapid - Metrou, statia Aurel Vlaicu).

 

NOTA :

1. COMISION 0%

2. PRETURILE INCLUD TVA

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET. Cladirea dispune de parcare subterana cu lift Klaus, de ultima generatie pentru 100% confort si siguranta. Locurile de parcare se vand cu pretul de 12500 euro

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri