APARTAMENTE NOI BERCENI - BRANCOVEANU RESIDENCE 7

Detalii generale APARTAMENTE NOI BERCENI - BRANCOVEANU RESIDENCE 7

APARTAMENTE NOI BERCENI - BRANCOVEANU RESIDENCE 7
 
IMOBIL VANDUT INTEGRAL
 
Dezvoltatorul a 6 ansamblurilor rezidentiale in zona Brancoveanu dintre care amintim  "Brancoveanu  Residence 5" si "Brancoveanu  Residence 6 "( click pentru mai multe detalii), continua si in 2015 seria proiectelor de succes, cu cel  de-al saptelea imobil,  amplasat tot in zona Brancoveanu , in imediata apropiere a statiei de metrou ( la doar 5 minute de mers pe jos!!!).

 

 

AMPLASARE

 

Imobilul este amplasat  in imediata apropiere a parcului Oraselul Copiilor (Parcul Tineretului) la mai putin de 5 minute de mers pe jos de intare si a statiei de metrou Constantin Brancoveanu, intr-o zona linistita, predominata de case/vile. Pentru a fi in rand cu vecinatatile, imobilul va avea doar 4 nivele pe care se vor imparti nu mai mult de 19 apartamente noi, aducand astfel un plus de confort si intimitate. ( vezi AICI lista actualizata cu tipuri apartamente, schite, suprafete utile si preturi)

Regimul redus de inaltime, putinele apartamente conduc si la costuri lunare minime de intretinere, in comparatie cu imobilele mari sau ansamblurile residentiale noi.

De asemenea, fiecare apartament va avea centrala proprie,instalatie de aer conditionat  iar contorizarile for fi separate pentru fiecare tip de energie. (mai multe DETALII TEHNICE aici)

 

 

 

Puternic dezvoltata, aceasta zona unica ofera: 

1.gradinite
2. scoli renovate

3. piete agroalimentare

4. zone de agrement : Parcul Oraselul Copiilor ( la mai putin de 5 minute de mers pe jos), Parcul Tineretului, Parcul Carol

5. Banci Comerciale

SHOPPING

 Centrele de shopping din apropiere sunt Mega Image, Sun Plaza Mall, Piata Big Berceni, Supermarketul Billa, Carrefour Grand Arena, Selgros Berceni si o serie de alte supermarketuri de cartier.

 

TRANSPORT PUBLIC

Locatia asigra un excelet acces la transportul public

Statii de metrou: Constantin Brancoveanu ( maxim 5 minute de mers pe jos)

Statii de tramvai: 11

Statii de autobus: 116, 141, N124, 232, N106, N112

 

 

Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare, click AICI ! sau apelati direct 0741.08.53.08 !

 

 

NOTA :

 

1. COMISION O%

2. PRETURILE INCLUD TVA

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET.

4. SCHITELE AFERENTE APARTAMENTELOR PREZINTA O POSIBILA AMENAJARE A SPATIULUI INTERIOR, DAR NU SI OBLIGATORIE, DACA APARTAMENTUL SE        ACHIZITIONEAZA DIN TIMP.

5. APARTAMENTELE SE VOR PREDA COMPLET FINISATE. PRETURILE PREZENTATE INCLUD FINISAJELE.

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK .

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri