APARTAMENTE NOI BERCENI - METROPOLITAN RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE NOI BERCENI - METROPOLITAN RESIDENCE

APARTAMENTE NOI BERCENI - METROPOLITAN RESIDENCE

 

IMOBIL VANDUT INTEGRAL !!!

 

Un proiect nou marca METROPOLITAN RESIDENCE in zona Berceni. Un alt proiect de succes al celui mai cunoscut dezvoltator din zona. Cartierul este compus din 10 blocuri cu regimul de inaltime P + 4 + M ce prezinta garsoniere, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere. Accesul catre etajele superioare este facilitat si de prezenta liftului, fiind primul si singurul proiect din zona ce prezinta acest avantaj la cladiri cu 5 nivele. Toate apartamentele dispun de suprafete utile extrem de generoase si o compartimentare practica.

 

Accesul catre orice zona a capitalei este realizat usor datorita amplasaarii strategice la numai 5 minute mers pe jos fata de statia de metrou DIMITRIE LEONIDA.

Complexul prezinta spatii de joaca pentru copii si spatii comerciale.

 

NOTA :

1. COMISION O%

2. PRETURILE INCLUD TVA

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET. UN LOC DE PARCARE SE POATE ACHIZITIONA IN CONTRAVALOAREA A 2000 EURO + TVA 24%.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri