APARTAMENTE NOI BUCURESTI - AVIATORILOR RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE NOI BUCURESTI - AVIATORILOR RESIDENCE

APARTAMENTE NOI BUCURESTI - AVIATORILOR RESIDENCE

 

IMOBIL VANDUT INTEGRAL

 

Aviatorilor Residence este situat într-una din cele mai exclusiviste zone rezidentiale ale Bucurestiului, cunoscuta pentru apartamentele de cea mai înalta calitate si lux.

 

În prezent, zona gazduieste vile somptuoase paticulare, ambasade, rezidente ale diplomatilor, sedii ale marilor companii, precum si restaurante de top.

 

Situata în zona centrala a capitalei, Aviatorilor Residence se afla în imediata vecinatate a celui mai mare parc din Bucuresti, Parcul Herastrau, precum si în proximitatea unor puncte istorice si culturale, si anume bine cunoscuta artera bucuresteana Bulevardul Kiseleff si Muzeul National de Istorie “Grigore Antipa”.

 

Proiectul consta într-o cladire rezidentiala ce cuprinde 11 apartamente de lux, cu trei si patru camere, ultimul etaj al cladirii fiind dedicat unui penthouse.

 

Apartamentele au ca atribut principal luxul si confortul viitorilor proprietari, ele fiind atent proiectate, astfel încât sa ofere o utilizare optima a spatiului, cu încaperi largi, terase si ferestre cu mare deschidere ce ofera o luminozitate accentuata acestora.

 

Întreaga cladire va fi administrata utilizând un Sistem de Management al Cladirii, fiecare apartament beneficiind de asa numitul sistem inteligent de control pentru sistemele de încalzire si racire, cele de iluminat, respectiv cele pentru jaluzele. 

 

NOTA :

 

1. COMISION O%

2. PRETURILE NU INCLUD TVA

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET (15000 EURO + tva)

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri