APARTAMENTE NOI BUCURESTI - FLOREASCA REZIDENTIAL 1

Detalii generale APARTAMENTE NOI BUCURESTI - FLOREASCA REZIDENTIAL 1

APARTAMENTE NOI BUCURESTI - FLOREASCA REZIDENTIAL 1

          Situat într-o zonă extrem de apreciata și liniștită a Bucurestiului, in preajma Lacului Floreasca. Locatia se evidentiaza prin faptul ca proiectul ofera acces direct catre lac.

     Zona Floreasca este noul centru metropolitan al Bucurestiului destinat cumparaturilor, divertismentului si afacerilor. Investitiile de amploare ce au fost dezvoltate in aceasta zona schimba total harta  orasului.

     Proiectul este conceput ca punct de reper, fiind vizibil din bulevardul Floreasca și Barbu Vacarescu.In imediata apropiere se gasesc cele mai exclusiviste centre de fitness, restaurante, cluburi si magazine de lux, acces rapid catre cele mai bune scoli si universitati din Bucuresti, gradinita FastTrackKids fiind in vecinatatea imobilului.

     La doar cativa pasi de punctul de atractie Promenada Mall, cu acces rapid catre arterele principale ale Bucureștiului și rețele de transport public cum ar fi statia de metrou Aurel Vlaicu, Floreasca1 asigura combinatia perfecta a stilului de viata dinamic metropolitan in armonie cu natura.

 

Acces usor la toate mijloacele de transport in comun:

TRAMVAIE: 5;

AUTOBUZE: 135, N119;

METROU: Aurel Vlaicu;

 

Sa ne vedem cu bine la vizionare!

 

NOTA:

 

1. COMISION 0%

2. PRETURILE APARTAMENTELOR SUNT CALCULATE LA APARTAMENTELE FINISATE.

3. Locurile de parcare nu sunt incluse in pret

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri