Apartamente noi de vanzare - Mall Vitan Residence

Detalii generale Apartamente noi de vanzare - Mall Vitan Residence

Apartamente noi de vanzare - Mall Vitan Residence

 

NOU !!! Doar 8 apartamente sunt disponibile ! Rezerva acum !

 

Mall Vitan Residence este un proiect aflat in dezvotare si beneficiaza de o locatie deosebita, in zona Mall Vitan (poziţie privilegiată, avantajata fiind şi de distantele mici faţă de mijloace de transport, centrele comerciale mari ale oraşului, clădirile de birouri, şcoli, grădiniţe, parcuri, clinici medicale etc; ex : Piața Alba Iulia, Piața Unirii, Dristor, unități de învățământ (Universitatea Titu Maiorescu, Școala Gimnaziala 95; Școala Gimnaziala 80, Grădinițe), magazine (Bucuresti Mall, Mega Image, Carrefour), și zone de relaxare – restaurante):

   1. transport in comun (autobuz liniile 123 si 124 pe Calea Vitan - 300 m distanta; tramvai liniile 1, 23 si 27; metrou : statia Dristor / Tineretului - la 1 km sau 2 statii de tramvai); 
   2. Policlinici, Spitale, Gradinite si Scoli de stat si particulare in cartier;
   3. Centre Comerciale : Mall Vitan, Real Vitan, Prosper la intersectia Caii Vitan cu Sos.Mihai Bravu si alte magazine de cartier. 

Are un regim de inaltime S+P+4E si contine 8 apartamente de 2 camere, cu suprafete generoase, bine iluminate si compartimentate inteligent, ce urmeaza a fi predate complet finisate. Si, pentru ca ne straduim sa va asiguram tot confortul, va punem la dispozitie (contra cost) locuri de parcare in incinta ingradita.

Acest proiect iese in evidenta prin nivelul arhitectural ridicat, perfect armonizat cu finisajele de lux (pe care le poti alege dintr-o paleta variata, in limita unui buget negciat) care vor fi puse in opera.

Asadar, avem toate ingredientele unui proiect de succes, modern si corelat cu asteptarile celor mai pretentiosi cumparatori.

Modalitatile de plata acceptate sunt :

- Credit Ipotecar

- Surse proprii


Toate utilitatile: Canalizare, Apa Nova, energie electrica si gaze.

Termenul de finalizare stabilit de catre dezvoltatorii acestui proiect imobiliar este in luna mai 2021.

 

Pentru alte detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!

Disponibilitatea apartamentelor noastre se modifica oricand. Prin urmare, va invitam sa programati o vizionare : 0741.08.53.08  sau contact@hogas.ro 


NOTA :

1. COMISION O%

2. PRETURILE NU INCLUD TVA

3. Pret loc de parcare : 10000 euro + TVA

4. Pret boxa : 7000 euro + TVA

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK .

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri