Apartamente Noi de Vanzare - Unirii Villa Apartments

Detalii generale Apartamente Noi de Vanzare - Unirii Villa Apartments

Apartamente Noi de Vanzare - Unirii Villa Apartments

 

VANDUT INTEGRAL

 

Noul proiect rezidential UNIRII Villa Apartments aduce in piata imobiliara 8 apartamente cu suprafete frumos compartimentate si finisate cu bun gust.

Un imobil cochet ce este structurat pe parter foarte inalt, 2 etaje, mansarda si pod, amplasat foarte aproape de Mitropolie si de Piata Unirii, complet finisat, dotat cu lift, cuprinde un spatiu comercial la parterul inalt ce este impartit pe verticala in 2 nivele (parter si mezanin), cu vitrine ample si curte aferenta de circa 120 mp, la etajul 1 sunt 3 apartamente cu 2 camere, la etajul 2 exista aceeasi configuratie ca si la etajul 1, mansarda cuprinde 2 apartamente cu 2 camere, dintre care unul dispune de terasa generoasa proprie si pod cu acces individual din interior.

Apartamentele se predau la cheie, dispun de pardoseli cu parchet laminat si gresie, obiecte sanitare si cabine de dus in fiecare baie, tamplarie exterioara PVC cu geam termopan, prize si intrterupatoare, corpuri de iluminat.

 

NOTA:

1. Comision 0%

2. Preturile NU includ TVA

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri