APARTAMENTE NOI DOROBANTI - HIGH CLASS RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE NOI DOROBANTI - HIGH CLASS RESIDENCE

APARTAMENTE NOI DOROBANTI  - HIGH CLASS RESIDENCE

 

IMOBIL VANDUT INTEGRAL !

 

         Ansamblul, format din doua imobile, este amplasat în zona centrala a Bucurestiului, în imediata apropiere a Pietei Romane – la doar 700m, Pietei Victoriei - 900m si Pietei Dorobantilor - 1000m. Zona este una linistita si cu real potential fiind  încadrata de cai de acces importante - B-dul Lascar Catargiu, B-dul Iancu de Hunedoara, Calea Dorobantilor, precum si de puncte de interes, zone de relaxare în vecinatate si institutii Culturale precum Centrul Istoric al Capitalei, Teatrul Nottara, Teatrul National  - 2,5 km, Parcul Herastrau si Muzeul Satului - 2,2 km

         Imobilele si amplasamentul au fost alese cu mare grija pentru a oferii viitorilor locatari, nu doar confortul si calitate, ci si caldura si linistea unui camin în apropiere de centrul distractiei, agitatia si atmosfera specifica unei capitale.

         Pozitionarea excelenta va asigura acces la toate facilitatile (gradinite si scoli – atât publice cât si private, restaurante, parcuri, cluburi, zone de relaxare si shopping etc.) la doar 5 minute de mers pe jos sau cu masina.

 

         Constructia se afla aproape de finalizare (termenul limita fiind stabilit pentru finalul lunii iunie) iar gradul de ocupare este, deja, de aproximativ 50%. Cele doua blocuri vor avea, fiecare, cate cinci niveluri. Vor exista 9 apartamente in fiecare imobil. Ultimul etaj este ocupat de cate un penthouse iar cele 8 apartamente de 3 camere sunt situate, cate doua, pe fiecare dintre cele patru nivele ramase.

Suprafetele construite au valori cuprinse între 130 si 137 m2, incluzand si cei 16 mp afectati parcarii.

 

          Apartamentele au fost proiectate eficient, cu suprafete generoase si cu ferestre mari.

         

          Fiecare apartament va beneficia de loc de parcare interior sau exterior.

 

 

NOTA :

1. COMISION O%

2. Preturile NU includ TVA

3. LOCUL DE PARCARE ESTE INCLUS IN PRET

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri