Apartamente noi Piata Domenii - DOMENII PARK RESIDENCE

Detalii generale Apartamente noi Piata Domenii - DOMENII PARK RESIDENCE

Apartamente noi Piata Domenii - DOMENII PARK RESIDENCE

 

DE INCHIRIAT / DE VANZARE:

 

Ap 17B / 3 cam, in urmatoarele conditii :

1. disponibil imediat, complet mobilat si utilat - vezi aici  Planul apartamentului si Pretul chiriei lunare

2. dispune de loc de parcare 

3. fotografii din apartament - aici 

4. Detalii Tehnice imobil - aici

 

INCHIRIERI LOCURI DE PARCARE ! COST TOTAL 80 EURO/LUNA + TVA 20% !

 

               In 2011 a avut loc  inaugurarea proiectului rezidential DOMENII PARK, situat in zona Domenii, in vecinatatea a doua artere principale ale capitalei: Bd. Ion Mihalache si Calea Grivitei..

              Constructia proiectului a demarat in 2008. Procesul de vanzare a demarat in luna septembrie 2011, iar pana in prezent s-au vandut 11 apartamente si 1 spatiu de birouri. “Conceptul acestui complex este inspirat din Parisul anilor ’90 cand oamenii doreau sa se reantoarca din zonele de vile situate in periferie, inapoi, in oras, cautand locuinte centrale in spatii generoase si de calitate (similare caselor/vilelor). Valoarea investitiei realizate de Cyrom Investments in acest proiect depaseste 16 Mil. Euro” a declarat Dl Sorin Negreanu, Director Cyrom Investments.

               Pentru a realiza un proiect deosebit si de durata Cyrom Investments a apelat la serviciile firmei de arhitectura Vlad Simionescu & Associates. Iar rezultatele vorbesc de la sine: o resedinta de lux, cu vedere la parc, impecabil finisata si elegant prezentata.

               Situat intr-o zona exclusivista si cu traditie a Bucurestiului, inconjurat de spatii verzi generoase, Domenii Park imbina confortul si siguranta unui cartier rezidential linistit cu stilul cosmopolit al unei locatii centrale. Construit pe o suprafata de 2,200 mp, Domenii Park este alcatuit din doua tronsoane unite la nivelul subsolului si al parterului, fiecare avand 6 niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 boxe si spatiile tehnice. Un numar de 63 de apartamente sunt structurate in doua cladiri cu regim de inaltime de P + 6.

               Unul dintre atuurile acestui complex rezidential este reprezentat de spatiile extrem de generoase. Garsonierele incep de la 63mp, apartamentele de 2 camere de la 87mp, cele de 3 camere de la 157mp si ajung pana la 238mp pentru un apartament cu 4 camere.

               „Fiecare apartament este conceput pentru viata de familie. Am facut totul pentru a crea confort si spatiu cat mai mare atat la interior cat si la exterior. Spatiile comerciale sunt versatile fiind potrivite pentru orice activitati comerciale: farmacie, curatatorie ecologica, magazine, sala de fitness, cabinete private de sanatate, bistro, cafenele. In momentul de fata unul dintre spatiile comerciale a fost ocupat de Mega Image.” a continuat Dl Negreanu, Cyrom Investments.

               Proiectul Domenii Park se adreseaza persoanelor active, pentru care „time is money” motiv pentru care doresc conditii deosebite de locuit cu cat mai multe facilitati (spalatorie de masini, sali de sport si recuperare, magazine de prima necesitate, securitate, servicii de curatenie, etc.) intr-o zona centrala. Domenii este o zona linistita si inverzita, cu spatii de joaca si plimbare, ce ofera acces usor la mijloacele de transport in comun si iesiri usoare din oras pe DN1/A1/A2.

               Stim foarte bine cat de importante sunt pentru tine detaliile, de aceea, te invitam sa le studiezi cu ochii tai, sa le atingi cu mainile tale. Vino sa te convingi! Te asiguram ca locatia ideala, spatiile generoase si imaginatia arhitectilor nostri te vor incanta. Iar de vei intra intr-unul din apartamentele noastre, amprenta unica a designerilor nostri de interior te va coplesi. Fiecare detaliu pare rupt dintr-un apartament de vis. In fiecare camera vei observa puncte de interes importante, spatialitate si finisaje realizate la cele mai inalte standarde de calitate: lemn masiv, piatra, marmura, travertin, granit, ardezie si ceramica.

               Pregatim pentru tine o resedinta de lux, cu vedere la parc, impecabil finisata si elegant prezentata.

               Locatia este foarte linistita, retrasa si protejata, iar atmosfera este aproape intima, deoarece Domenii Park este inconjurat de mult spatiu verde. Toate aceste elemente reprezinta beneficii functionale greu de egalat intr-o aglomerare urbana ca Bucurestiul.

              PROXIMITATE:

 • Gradinita nr. 98
 • Scoala nr. 171
 • Liceul Teoretic Nicolae Iorga
 • Colegiul National Aurel Vlaicu
 • Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara
 • Piata Domenii
 • Piata 1 Mai
 • Piata Chibrit
 • Mega Image
 • Farmacie
 • Spitalul Clinic Sfanta Maria
 • Complex Sportiv Iolanda Balas Soter
 • Parcul Copilului
 • Parcul Regina Maria
 • Muzeul Satului
 • Parcul Kisselef
 • Parcul Herastrau

ACCES:

Tramvai:
Bd. Ion Mihalache: 20, 24, 42, 45

Autobuz:
Bd. Ion Mihalache: 205, 282, 300
Calea Grivitei: 105

Troleibuz:
Calea Grivitei: 65, 86, 97

Metrou:
Statia Grivita
Statia 1 Mai

 

NOTA :  

 

1. COMISION 0%

2. PRETURILE INCLUD TVA.

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET. ACESTEA SUNT AMPLASATE LA SUBSOL SI SE POT ACHIZITIONA SEPARAT, INCEPAND CU 12000 EURO+TVA 24% ( in functie de tipul locului de parcare si de nivelul subteran S1, S2, respectiv S3)

4. APARTAMENTELE DIN "OFERTELE TOAMNEI" RAMASE DISPONIBILE SUNT: APARTAMENT 29, RESPECTIV APARTAMENT 6. PRETURILE DIN LISTA DE DISPONIBILITATI ( PRET SI PLAN) SUNT PRETURILE CU DISCOUT INCLUS PENTRU ACESTE APARTAMENTE

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri