APARTAMENTE NOI PIPERA - NORD CITY RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE NOI PIPERA - NORD CITY RESIDENCE

APARTAMENTE NOI PIPERA -  NORD CITY RESIDENCE

Nord City Residence este situat într-una din cele mai exclusiviste zone rezidentiale ale Bucurestiului, cunoscuta pentru apartamentele de cea mai înalta calitate si lux.

 

În prezent, zona gazduieste vile somptuoase paticulare, ambasade, rezidente ale diplomatilor, sedii ale marilor companii, precum si restaurante de top.

 

Situata în zona centrala a capitalei, Nord City Residence se afla în imediata vecinatate a celui mai mare parc din Bucuresti, Parcul Herastrau, precum si în proximitatea unor puncte istorice si culturale, si anume bine cunoscuta artera bucuresteana Bulevardul Kiseleff si Muzeul National de Istorie “Grigore Antipa”.

 

Proiectul cuprinde patru cladiri rezidentiale ce cuprind 568 apartamente de 2 si 3 camere, cu trei si patru camere, ultimul etaj al cladirii fiind dedicat unui penthouse.

 

Apartamentele au ca atribut confortul viitorilor proprietari, ele fiind atent proiectate, astfel încât sa ofere o utilizare optima a spatiului, cu încaperi largi, terase si ferestre cu mare deschidere ce ofera o luminozitate accentuata acestora.

 

NOTA :

 

1. COMISION O%

2. PRETURILE NU INCLUD TVA

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri