APARTAMENTE NOI PRELUNGIREA GHENCEA WHITESTONE RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE NOI PRELUNGIREA GHENCEA WHITESTONE RESIDENCE

APARTAMENTE NOI PRELUNGIREA GHENCEA WHITESTONE RESIDENCE

 

TOATE APARTAMENTELE SUNT VANDUTE 

 

Noul ansamblu rezidențial Whitestone Residence este format din 35 de apartamente - vezi AICI lista de preturi  și este situat în apropiere atât de Șoseaua Alexandriei cât și de Prelungirea Ghencea, la 20 de minute de centrul Bucureștiului, foarte aproape de Centrele Comerciale Carrefour Alexandriei, Penny Market, Mega Image, Leroy Merlin.

În imediata proximitate veți găsi școli, școli private, grădinițe, clinici medicale, saloane de înfrumusețare, restaurante, fast-food-uri, spălătorii auto.

Construit pe un teren de 1.300 mp, din care 900 mp rămân disponibili pentru parcări, spații verzi și alei pietonale, imobilul este amplasat in așa fel incât să vă asigure liniște și confort - vezi AICI galeria foto.

Cu toate că are un regim de înăltime de 4 etaje, penrtu confortul locatarilor imobilul va avea ascensor. De asemenea pentru persoanele cu dizbilități este prevăzută o rampă de acces special dedicată.

Din punct de vedere TEHNIC - vezi detalii aici - imobilul a fost construit cu respectarea tuturor normelor de siguranta aflate in vigoare.

 

NOTA :

1. In anul 2019 va fi data in folosinta Gradinita Nr.3 a orasului Bragadiru. Este situata la doar 300 m de imobilul nostru.

2. Preturile contin TVA

3. Locul de Parcare este inclus DOAR in pretul apartamentelor de 3 camere

4. Finisajele pot fi alese

5. CONTACTEAZA DEZVOLTATORUL - telefoneaza sau trimite mesajul tau prin ACEST formular 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri