APARTAMENTE NOI UNIRII - LIBERTATII RESIDENCE 1

Detalii generale APARTAMENTE NOI UNIRII - LIBERTATII RESIDENCE 1

APARTAMENTE NOI UNIRII - LIBERTATII RESIDENCE 1

IMOBIL VANDUT INTEGRAL !

 

A inceput constructia unui nou imobil: LIBERTATII RESIDENCE 2 !

 

LIBERTATII RESIDENCE 1 este un ansamblu nou amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului in imediata apropiere a unor importante artere ale Capitalei: Bulevardul Libertatii, Bulevardul Regina Maria, respectiv Bulevardul Unirii. 

Ansamblul este format din doua corpuri a cate 5 nivele, despartite la suprafata de o curte interioara si unite la subteran printr-un subsol special amenajat pentru parcaje. Prezinta in principal apartamente noi cu 2 camere, dar si garsoniere noi. La cerere se pot amenaja si apartamente cu 3 sau 4 camere.

 

Compartimentarile inteligente se reflecta prin utilitatea fiecarui metru patrat. Toate apartamentele au bucatariile si toaletele cu aerisire naturala, iar holurile late permit amenajarea unor dressing-uri spatioase. 

 

 

Imobilul si amplasamentul au fost alese cu mare grija pentru a oferi viitorilor locatari, nu doar confortul si calitatea, ci si caldura si linistea unui camin în apropiere de centrul distractiei, agitatia si atmosfera specifica unei capitale.

Pozitionarea excelenta va asigura acces la toate facilitatile (gradinite si scoli – atât publice cât si private, restaurante, parcuri, cluburi, zone de relaxare si shopping etc.) la doar 5 minute de mers pe jos sau cu masina.

 

 

 

NOTA :

 

1. COMISION O%

2. PRETURILE NU INCLUD TVA

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET.

    PRETUL UNUI LOC DE PARCARE SUBTERAN ESTE DE 10000 EURO + TVA 24%

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri