APARTAMENTE NOI UNIRII - LIBERTATII RESIDENCE 2

Detalii generale APARTAMENTE NOI UNIRII - LIBERTATII RESIDENCE 2

APARTAMENTE NOI UNIRII - LIBERTATII RESIDENCE 2

 

IMOBIL VANDUT COMPLET

VA INVITAM SA VIZIONATI NOUL PROIECT DIN ZONA UNIRII LIBERTATII 9 - click aici

 

 

LIBERTATII RESIDENCE 2 este continuarea de succes a proiectului LIBERTATII RESIDENCE 1 ( imobil complet vandut la finalul anului 2014). 

Noul imobil va pastra caracterul intim al predecesorului sau, cu doar 16 apartamente noi dispuse pe 6 nivele ( cate 2 sau 3 apartamente pe nivel in functie de etaj).

Proiectul cuprinde apartamente noi cu 2 camere, apartamente noi cu 3 camere si un spatiu de birou generos pe doua nivele ( Parter + Demisol). Click AICI pentru lista disponibilitati, schite apartamente si preturi.

Compartimentarile au fost atent creionate, pentru a satisface cerintele variate ale pietei. Astfel, fiecare apartament prezinta spatii de depozitare pe hol, bucatarie inchisa ( ce poate fi deschisa cu Living-ul la cerere*), toaleta cu aerisire naturala. De asemenea, pentru a spori gradul de intimitate, dispunerea incaperilor in apartament a fost in asa fel gandita incat livingurile, respectiv dormitoarele din doua apartamente vecine, sa fie despartite de zone tampon precum bucatarii, toalete sau holuri, asigurandu-se astfel o izolare fonica optima intre vecini.

Amplasat chiar langa LIBERTATII RESIDENCE 1, noul imobil va beneficia de aceleasi facilitati ale zonei Unirii: zona ultracentrala cu acces imediat catre orice mijloc de transport in comun ( metrou Piata Unirii la doar 10 minute mers pe jos, RATB la 2 minute), foarte aparoape de parc ( Parcul Izvor la doar 10 minute mers pe jos), cu multiple posibilitati pentru aprovizionari rapide ( Mega Image, Profi, Shop&Go sau mici magazine situate nici la 1 minut fata de imobil), pozitionare avantajoasa pentru centrele de invatamant ( gradinite, scoli, licee, universitati), o gama variata de restaurante, terase, cafenele, pentru orice gust, dar si cu gusturi specifice, etc.

 

Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare, ne puteti contacta la 0741.08.53.08 !

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

 

NOTA :

 

1. COMISION 0%

2. PRETURILE NU INCLUD TVA

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET.

    PRETUL UNUI LOC DE PARCARE SUBTERAN ESTE DE 10000 EURO + TVA 24%

* in functie de etapa de constructie

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri