CASE NOI BUCURESTI - LUX RESIDENCE

Detalii generale CASE NOI BUCURESTI - LUX RESIDENCE

CASE NOI BUCURESTI - LUX RESIDENCE

 

RESEDINTA TA DE LUX !

 

      Destinata unei familii numeroase, casa este situata in cartierul Drumul Taberei in apropierea ansamblului rezidential al ANL. Este ideala pentru familia ta ! Zona dispune de toate utilitatile, mijloace de tranport in comun, scoli, gradinite si unitati sanitare, parcuri (Dr.Taberei) iar, in imediata apropiere,  Afi Palace Cotroceni este destinatia ideala pentru shoping si recreere.

      Casa este construita in anul 2001. Terenul are o suprafata totala de 1000 mp iar amprenta casei este de 200 mp.  Arhitectura este deoasebita si confortul pe masura pretului. Cele 12 camere pe cele trei nivele supraterane, adapost antiatomic si crama la subsol, un cerdac generos, o curte spatioasa cu o zona de joaca pentru copii, fantana arteziana si spatiu verde incadreaza resedinta in categoria LUX. 

 

         Se vinde complet utilata si mobilata (MOBEXPERT DI ADORAMA).

   

       La pagina Contact gasiti numarul meu de telefon si harta interactiva (poate fi micsorata pentru a intelege mai bine localizarea biroului nostru in marea capitala europeana Bucuresti).

 

        Asadar, va doresc : Achizitie Grabnica !   

 

     TINE MINTE : 

     1.  Tranzactia nu este purtatoare de TVA

     2.  Imobilul are toate actele necesare

     3.  COMISION 0% 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri