CASE NOI BUCURESTI- SISESTI VILLAS

Detalii generale CASE NOI BUCURESTI- SISESTI VILLAS

CASE NOI BUCURESTI- SISESTI VILLAS

OFERTA LIMITATA - vezi aici lista de preturi

 

SISESTI VILLAS este complexul de locuinte ce raspunde afirmativ nevoii de evadare din rutina si aglomeratia urbana, pentru a te bucura de locatia verde si linistita oferita de zona  nordica a capitalei.

Situate in imediata apropiere a Complexului Comercial Baneasa, pe Bd-ul Sisesti, cele 4 locuinte (Vila A1, Vila A2, Vila B1 si Vila B2) corespund criteriilor de confort, dar si utilitate, avand o compartimentare functionala si armonioasa.

Camerele spatioase cu suprafete mari vitrate accentueaza sentimentul de "acasa", avand oportunitatea de a petrece momente placute pe propia terasa sau la picnic alaturi de cei dragi. 

Locuintele cu regim P+E+M sunt perfecte pentru familii numeroase, fiind alcatuite din 4 dormitoare, 1 living, 4 bai, bucatarie dar si spatii pentru depozitare. De asemenea, fiecare beneficiaza de 2 locuri de parcare, ceea constituie un real avantaj.

Complexul este alcatuit din 4 locuinte (cuplate doua cate doua), fiind situate pe un teren de 700 mp, fiecare avand un teren in suprafata de 175 mp, amprenta la sol fiind de 80 mp.

 

In imediata apropiere gasim:

1. Unitati de cercetare si invatamant: Universitatea BIoterra, Institutul de Cercetare Dezvoltare

2. Centre de afaceri: Bucharest Business Park, City Gate, Petrom City, Victoria Business Park, World Trade Center, S-Park

3. Zone Comerciale: Baneasa Shopping City, IKEA, Mobexpert, Carrefour, Metro, Selgros.

 

 

Nota:

1. Comision 0%

2. Preturile sunt scutite de TVA. 

3. Alte detalii :

  • Casele sunt receptionate, cadastrate si intabulate. Acte complete. Contracte utilitati.
  • Fiecare casa dispune pe proprietatea sa de 1 sau 2 locuri de parcare amenajate.
  • Integral utilitati functionale si bransamente realizate (apa, canalizare, electricitate, gaz, fibra optica).
  • Pretul include utilitati functionale si infrastructura realizata + fatade, acoperiri si finisaje exterioare integral executate + amenajari exterioare (gard, curte, gradina, alei, parcaje, pavimente) integral executate + instalatii interioare realizate integral + compartimentari si finisaje integral realizate.
  • Pentru descrierea detaliata a nivelului de finisare interior si exterior va rugam consultati descrierea de mai jos (facilitati si finisaje).

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri