Case Evo Residence

Case Noi de Vanzare -- EVO Residence Voluntari

Detalii generale Case Noi de Vanzare -- EVO Residence Voluntari

Case Noi de Vanzare -- EVO Residence Voluntari

EVO Residence Voluntari este ansamblul rezidential care iti va oferi satisfactia pe care te astepti sa o ai atunci cand tranzitia de la apartament la casa este cea mai buna solutia pentru tine si familia ta.

Cele 6 case insiruite sunt dispuse excelent din punct de vedere topografic. Gradina, spatiul de relaxare al familiei, este situata pe latura sudica.

Padurea aflata la 200 m reprezinta plamanul de aer al zonei si, in acelasi timp, un spatiu pentru cei care adora plimbarile in aer liber si racoare pe timp de vara.

Din punct de vedere tehnic, lucrarile se vor executa cu o acuratete desavarsita pentru ca la final viitorii proprietari sa se bucure de un adevarat camin - vezi aici Detaliile Tehnice.

Preturile reflecta intru totul calitatea lucrarilor si a zonei in care este situat EVO Residence Voluntari - vezi aici Lista de Preturi.

Puteti urmari stadiul lucrarilor in Galeria FOTO 

Va asteptam la vizionare ! -- 0741.08.53.08 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Proiecte similare

Proiecte similare

Stiri rezidentiale

Stiri similare

Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri