OFERTA EXCELENTA Apartament de Vanzare LIBERTATII NATIUNILE UNITE

Detalii generale OFERTA EXCELENTA Apartament de Vanzare LIBERTATII NATIUNILE UNITE

OFERTA EXCELENTA Apartament de Vanzare LIBERTATII NATIUNILE UNITE

 

VANDUT

 

O reala oportunitate de cumparare o reprezinta apartamentul cu 3 camere pe care il oferim clientilor care isi doresc sa achizitioneze fie biroul perfect, fie resedinta ideala, fie o buna investitie.

Este situat in inima capitalei, langa PALATUL PARLAMENTULUI si CENTRUL ISTORIC al orasului, la etajul 1 al unui imobil edificat in anul 1995.

Apartamentul este foarte bine structurat, decomandat, cu :

- living

- 2 dormitoare 

- bucatarie

- hol cu spatiu de depozitare generos (dressing facut pe comanda)

- 2 balcoane

- camara

- 2 bai

 

Este in stare buna, functionala, are parchet natural din lemn in camere, usi interioare furniruite, tamplarie exterioara din lemn de stejar cu geamuri duble, balcoanele doar fiind inchise cu termopan, instalatia electrica este inlocuita, realizata cu fir de cupru, este contorizat cu apometre. Detine loc de parcare ADP.

Pozitionarea excelenta, calitatea acestui tip de blocuri, vecinatatile, accesul facil catre orice punct important al orasului si nu numai, determina acest imobil a reprezenta o investitie foarte obiectiva pentru orice cumparator.

 

NOTA : 

1. Viitorul cumparator poate pastra orice corp de mobilier pe care il considera necesar

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri