Spatiu Birou de Inchiriat - Zona Cismigiu Plevnei

Detalii generale Spatiu Birou de Inchiriat - Zona Cismigiu Plevnei

Spatiu Birou de Inchiriat - Zona Cismigiu Plevnei

Va propunem un spatiu excelent finisat si amenajat. Este potrivit pentru activitati de birou (consultanta in orice domeniu).

Un apartament amplu de 114 mp utili ce este situat la parterul inalt al unei vile cu arhitectura frumoasa, edificata in perioada interbelica, pozitionat in apropierea PARCULUI CISMIGIU si cu acces imediat in CALEA STIRBEI VODA, cat si spre PIATA MIHAIL KOGALNICEANU, este disponibil, in stare impecabila, pentru inchiriere.

Proprietatea se desfasoara pe aproape intreg parterul vilei, are camere foarte inalte, de mai mult de 4m, usi interioare originale din lemn natural reconditionate, in stare foarte buna, unele cu glasvand si geamurile autentice de cristal. tamplarie exterioara noua, pardoseli cu marmura si parchet nou, instalatie electrica si sanitara noi.

Imobilul a fost decopertat la interior pana la caramida si refacut in totalitate, urmand ca si fatada sa fie renovata in curand. Toate finisajele si amenajarile interioare sunt de o buna calitate, ceea ce se poate foarte usor verifica.

Bucataria este destul de spatioasa, avand o suprafata de 15,37 mp. Desi cadastral apartamentul cuprinde 3 camere si dependinte, antreul larg poate usor si el constitui o camera de primire. Exista 2 bai, unde de asemenea obiectele sanitare si finisajele sunt deosebite.

Intreg imobilul impune si se preteaza foarte bine atat pentru o resedinta eleganta cat si pentru un birou reprezentativ de avocatura, arhitectura, consultanta financiara, notariat, etc.

Curtea comuna permite si acum parcare lejera, iar intr-un viitor apropiat urmeaza a se amenaja locuri de parcare dedicate. Un real avantaj este ca si locatarul ce detine apartamentul de la etaj amenajeaza complet atat etajul cat si demisolul, astfel incat la final, in ansamblu, cladirea va arata intru totul superb.

 

Nota : 

1. Pretul pentru inchiriere este de 1.300 euro lunar

2. Pretul Chiriei poate creste in situatia in care se va extinde apartamentul cu alte camere care vor fi achizitionate ulterior sau se aduc imbunatatiri cladirii.

3. Detalii Tehnice - vezi aici !

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri