APARTAMENTE NOI DE LUX ZONA UNIRII - IVORY 48 REZIDENTIAL

Detalii tehnice APARTAMENTE NOI DE LUX ZONA UNIRII - IVORY 48 REZIDENTIAL

FAÈšADA

natucer

Elementul definitoriu al proiectului The Norm este soluția aleasă pentru fațadă, realizată din porțelan, marca Natucer Ivy, pusă în valoare în timpul nopții de sistemul complex de iluminat exterior.

Acest sistem de fațadă funcționează ca un sistem de parasolar pentru balcoane și dormitoare.

 

FERESTRE

reynaers-aluminium

Tâmplărie din aluminiu și geam termopan, marca Reynaers Aluminium.

Ferestrele realizate în sistem floor to ceiling în living, dormitor și bucătărie, sunt glisante și au deschidere până la 6 m, iar în dormitor fiind dublate de placare ceramică Natucer Ivy.

 

PARCHET ȘI PARDOSEALĂ

volunta_parket

În living, dormitor și bucătărie, avem parchet semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat, marca Volunta, adus din Lituania. Volunta este gama de lux întâlnită în țări precum Italia, Franța și Elveția, fiind un parchet cu o grosime de 14, 5mm, având stratul de uzură de 3 mm din stejar, iar stratul de bază format din 9 alte straturi laminate din mesteacăn flexibil și rezistent la umezeală, lemn care este apropiat ca duritate de stejar.

 

casalgrandepadana

În baie, pardoseala este din piatră naturală, marca CasalGrandePandana, colecția Marmoker.

 
BALCON

Placat cu lemn și deck, mărginit cu balustrade de sticlă și parasolare din împletitură ceramică, marca Natucer Ivy.

 
SISTEME DE ILUMINAT

Avem soluții integrate de iluminat în living și bucătărie, iar în dormitor și băi, iluminarea se face prin sistem de plafoniere și aplice.

 
UȘI
golden-door

Ușile de acces, marca Golden Door, sunt metalice sau din lemn, iar ușile de interior sunt din material lemnos sau furniruite.

 

PEREÈšI

Structură de beton armat cu Caramida Perforata și izolație de vată minerală la exterior.

La interior, pereții sunt decorați cu tapet importat din Franța, marca Arte, colecția Oxide, cu reflexii arămii, realizat printr-o tehnică specială ce îi permite să-și modifice culoare în funcție de lumină, creând un joc spectaculos de lumini și umbre.

 

arte-oxide

Tapetul are niste caracteristici tehnici superioare, fiind superlavabil și rezistent în spații cu umezeală ridicată, în același timp fiind și foarte rezistent la lumină, cât și la foc, încadrându-se în clasele de ardere B, S1, D1.

În completarea design-ului pereților, în baie alături de tapet avem placare din piatră naturală, iar în bucătărie, zidărie din cărămidă și tencuieli zugrăvite combinate cu placare din piatră naturală.

În living și dormitor, tapetul se îmbină armonios cu zidărie de cărămidă și gips carton, alături de tencuieli decorative.

 
 
 

ÎNCĂLZIRE ȘI VENTILAȚIE

viessmann

Încălzirea apartamentelor The Norm este realizată cu centrală pe gaz, marca Viessmann, cu sistem de încălzire în pardoseală.

 

mitsubishi_electric

Sistem de ventilație centralizat cu ventiloconvector, marca Mitsubishi, cu unități interioare montate în tavan.

 
 
OBIECTE SANITARE ȘI BATERII
villeroy-boch

Toate obiectele sanitare și bateriile din apartamentele The Norm sunt marca Villeroy & Boch. În baie, chiuveta dublă este realizată pe un blat de porțelan, iar în bucătărie, blatul este din piatră naturală.

 

 
LIFT

schindler

Liftul asigură acces la toate nivelurile, inclusiv subsol, iar pentru proprietarii apartamentelor de la etajele 6-7, liftul asigură acces direct în livingul apartamentului tău.

 Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri