Vila de Vanzare in Jilava - SUPER OFERTA

Detalii generale Vila de Vanzare in Jilava - SUPER OFERTA

Vila de Vanzare in Jilava - SUPER OFERTA

TREBUIE SÃ ȘTII :

 

1.  Suprafata totala utila este de 450 mp (inclusiv pivnita) / Teren de 841 mp

2.  Vila este in curs de renovare

3.  Pretul afisat este in vigoare pana la data de 31,05,2020in functie de modalitatea de plata mai poate suferi modificari 

 

  A.  DESCRIERE GENERALÃ :

 

Vila este situata in Jilava / Ilfov iar cei 13 km pana in Piata Unirii din Bucuresti pot fi parcursi in aproximativ 30 de minute. Strazile sunt asfaltate iar zona beneficiaza de retelele de alimentare cu electricitate si gaz metan.

 

Construcția se desfasoara pe 4 nivele (S+P+1+M) si este compartimentata corespunzator nevoilor unei familii cu cel putin doi copii.  Subsolul adaposteste pivnita, parterul un birou, bucataria, spatiul de luat masa si living-ul, etajul trei dormitoare cu bai si dresing-uri iar mansarda este compartimentata in trei camere (este spatiu suficient pentru a oferi cazare prietenilor veniti in vizita) .

Curtea libera este de aproximativ 700 mp si ofera spatiu suficient pentru parcarea atovehiculelor (o remiza este deja construita) cat mai ales pentru petrecerea unor clipe minunate alaturi de familie si prieteni (exista un gratar, un foisor, pomi si mult spatiu verde)

 

Finisajele sunt realizate cu materiale de calitate (ex: treptele si glafurile sunt placate cu marmura) iar in acest moment este in curs de renovare (detalii si pe pagina Detalii Tehnice).

 
NOTA :
 
1. Pentru orice alte detalii, va invit sa ne contactati
 
2. Va invitam sa analizati si EVO Residence Bucuresti NORD, ideal pentru o investitie de succes ! 

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Proiecte similare

Proiecte similare

Stiri rezidentiale

Stiri similare

Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri